Neringa Sendriūtė

2024.07.02

Mentorių TOP5 tinklalaidžių rekomendacijos

Vasariški pasivažinėjimai dviračiu, o gal diena hamake pas močiutę sode? Vienu ar kitu atveju, vertinga ir įdomi informacija tinklalaidės formate tokiai progai nepamaišys. Šiame įraše dalinamės idialogue mentorių TOP5 tinklalaidžių rekomendacijomis.

 

Lex Friedman podcast (rekomenduoja Jolita Kuncienė)

 

MIT mokslininkas ir tyrėjas kalbina įvairius ekspertus ir įdomias asmenybes iš skirtingų sričių, įskaitant mokslininkus, technologijų kūrėjus, menininkus, filosofus ir kt. Pokalbiai nagrinėja sudėtingas temas, siekiant suprasti esminius klausimus ir idėjas, kurios formuoja mūsų pasaulį.

 

No Such Thing as a Fish (rekomenduoja Julija Armalytė)

 

Entuziastingi ir humoro nestokojantys vedėjai aptaria savo per savaitę sužinotus įdomiausius faktus.

 

Čia MINDSET'O reikalas (rekomenduoja Jurgita Babilčiūtė)

 

Tai smalsūs pokalbiai apie mąstymą ir mūsų pasirinkimus, kuriuos taip jau nutiko, kad veda idialogue mentorė Kristina Dambrauskienė. Čia gilinamasi į mindset'o temą, kaip darančią didelę įtaką mūsų asmeniniam ir profesiniam gyvenimui. Tinklalaidės metu kalbinami veržlūs žmonės, kurie yra atviri pokyčiams ir propaguoja auginančio mąstymo kultūrą. 

 

Dialogas (rekomenduoja Marija Mašanauskaitė)

 

Dviejų jaunų psichologų tinklalaidė apie psichologiją.

 

The Comment Section with Drew Afualo (rekomenduoja Julija Vaitiekūnaitė)

 

Drew Afualo, žinoma dėl savo populiarių vaizdo įrašų socialiniuose tinkluose, aptaria įvairias temas, susijusias su socialiniais tinklais, internetine kultūra ir komentarais internete. Ji nagrinėja ir dažnai sarkastiškai komentuoja neapykantos kupinus ar netinkamus komentarus, kuriuos gauna ji pati ar kiti turinio kūrėjai. Be to, Drew taip pat aptaria platesnes temas, tokias kaip kūno pozityvumas, feminizmas, socialinė teisybė, bei dalijasi savo mintimis ir patirtimi apie tai, kaip gyventi šiuolaikiniame skaitmeniniame pasaulyje. 

Prisijunk prie idialogue!

Dalintis Facebook

Neringa Sendriūtė

Tobulėjimui
Neringa Sendriūtė Praktinis patarimas
Karjeros pokyčiai: kai ateina laikas keisti programavimo kalbą
Šį kartą ne apie tūkstantį kartų jau aptartą karjeros pokyčio į IT sritį temą. Šiame straipsnyje pagaliau liečiame IT specialistams be galo svarbią, bet dar į viešumą mažai keltą programavimo kalbos keitimo klausimą. Kaip nuspręsti, kad laikas keisti programavimo kalbą, kaip tą kalbą išsirinkti ir kokias naujas galimybes atneša tokios kalbos kaip GO išmokimas, atsakymus pateikia Technical Team Lead @Oxylabs Valdemar Karasevič.
Skaityti toliau
idialogue Praktinis patarimas
Mentorės patarimai, jei norisi ugdytis apčiuopiamą kūrybiškumą
Pasak Gretos, kūrybiškumas yra ne tik menininkams priklausanti privilegija – jis prieinamas visiems ir iš tiesų yra būtinas bet kuriam sėkmingam specialistui. Šiame straipsnyje mentorė siekia pasidalinti savo atrastais kūrybiškumo šaltiniais tam, kad „kūrybiškumo azartas“ būtų prieinamas ir tau.
Skaityti toliau
idialogue Augimui
Sėkmingų lyderių knygų sąrašas: ką rekomenduoja mentoriai?
Nuo japoniškų romanų iki psichoanalitinių vadovų – mentorių knygų rekomendacijos atlieps tavo poreikius, o svarbiausia rekomenduos laiko vertus skaitinius.
Skaityti toliau