2024.07.02

Mentorių TOP5 tinklalaidžių rekomendacijos

Vasariški pasivažinėjimai dviračiu, o gal diena hamake pas močiutę sode? Vienu ar kitu atveju, vertinga ir įdomi informacija tinklalaidės formate tokiai progai nepamaišys. Šiame įraše dalinamės idialogue mentorių TOP5 tinklalaidžių rekomendacijomis.

 

Lex Friedman podcast (rekomenduoja Jolita Kuncienė)

 

MIT mokslininkas ir tyrėjas kalbina įvairius ekspertus ir įdomias asmenybes iš skirtingų sričių, įskaitant mokslininkus, technologijų kūrėjus, menininkus, filosofus ir kt. Pokalbiai nagrinėja sudėtingas temas, siekiant suprasti esminius klausimus ir idėjas, kurios formuoja mūsų pasaulį.

 

No Such Thing as a Fish (rekomenduoja Julija Armalytė)

 

Entuziastingi ir humoro nestokojantys vedėjai aptaria savo per savaitę sužinotus įdomiausius faktus.

 

Čia MINDSET'O reikalas (rekomenduoja Jurgita Babilčiūtė)

 

Tai smalsūs pokalbiai apie mąstymą ir mūsų pasirinkimus, kuriuos taip jau nutiko, kad veda idialogue mentorė Kristina Dambrauskienė. Čia gilinamasi į mindset'o temą, kaip darančią didelę įtaką mūsų asmeniniam ir profesiniam gyvenimui. Tinklalaidės metu kalbinami veržlūs žmonės, kurie yra atviri pokyčiams ir propaguoja auginančio mąstymo kultūrą. 

 

Dialogas (rekomenduoja Marija Mašanauskaitė)

 

Dviejų jaunų psichologų tinklalaidė apie psichologiją.

 

The Comment Section with Drew Afualo (rekomenduoja Julija Vaitiekūnaitė)

 

Drew Afualo, žinoma dėl savo populiarių vaizdo įrašų socialiniuose tinkluose, aptaria įvairias temas, susijusias su socialiniais tinklais, internetine kultūra ir komentarais internete. Ji nagrinėja ir dažnai sarkastiškai komentuoja neapykantos kupinus ar netinkamus komentarus, kuriuos gauna ji pati ar kiti turinio kūrėjai. Be to, Drew taip pat aptaria platesnes temas, tokias kaip kūno pozityvumas, feminizmas, socialinė teisybė, bei dalijasi savo mintimis ir patirtimi apie tai, kaip gyventi šiuolaikiniame skaitmeniniame pasaulyje. 

Join idialogue!

Share Facebook

For improvement
neringa For growth
Sėkmingų lyderių knygų sąrašas: ką rekomenduoja mentoriai?
Nuo japoniškų romanų iki psichoanalitinių vadovų – mentorių knygų rekomendacijos atlieps tavo poreikius, o svarbiausia rekomenduos laiko vertus skaitinius.
Skaityti toliau
neringa Practical advice
Darbuotojai – bumerangai: išėjau, bet noriu grįžti
43 proc. palikusių savo pozicijas teigia, kad buvęs darbas, jų nuomone, buvo geresnis už esamą, 41 proc. mano, jog sprendimą palikti įmonę priėmė neapgalvotai, o ketvirtadalis darbuotojų iš tiesų sugrįžta pas buvusį darbdavį.  Jei esi vienas tų darbuotojų, kuris svarsto apie grįžimą pas buvusį darbdavį, mūsų partnerių Amston, atrankų ir HR sprendimų agentūros, atrankų komandos vadovė Eivina Staniulytė dalijasi savo įžvalgomis apie tai, kaip būti sėkmingu darbuotoju – bumerangu. 
Skaityti toliau
neringa News
Jūrinio vėjo industrija: „The new green“ karjeros arenoje
Elektros energijos gamyba iš atsinaujinančių šaltinių iki 2030 m. pasaulyje sukurs net pusę milijono naujų darbo vietų, viena pagrindinių sričių – jūrinio vėjo energetika, tačiau Lietuvoje tai dar mažai kam pažįstama sritis. Kartu su partneriais „Ignitis renewables“ ruošiamės svarbiems Baltijos regiono energetikos industrijos pokyčiams, kurie Lietuvai atneš energetinę nepriklausomybę, o tau – naujas karjeros galimybes. Šiame straipsnyje „Ignitis renewables“ personalo vadovė Božena Petikonis-Šabanienė pristato jūrinio vėjo industrijos svarbą Lietuvos darbo rinkai ir pasirodysiančias naujas darbo galimybes. 
Skaityti toliau